Zomerse sferen

14 juli 2019, van 10:00 tot 14:00, Zwitsal Terrein, Vlijtseweg 118, Apeldoorn

Door Agenda

Zomerse sferen op open dag Tim Koldenhof Producties

Op zondag 14 juli 2019 is er een open dag bij theaterschool Tim Koldenhof Producties aan de Vlijtseweg 140 (Zwitsalterrein) in Apeldoorn. De toegang is gratis en belangstellenden zijn welkom van 10.00 uur tot 14.00 uur. Er is van alles te doen. Je kan meedoen of kijken bij workshops op het gebied van zang, dans, theater, film en musical. Naast verschillende workshops zijn er ook demonstraties te zien die door leerlingen worden opgevoerd.

Springen, knutselen of lekker wat eten…

Dat kan ook tijdens de open dag! Het Kindercentrum gaat samen met de kinderen weer heerlijk knutselen. Heb je meer zin in springen op het springkussen, ook dat is mogelijk. Van alle activiteiten en gezelligheid krijg je misschien trek. Er is een kraam aanwezig waar je poffertjes of iets lekkers van de barbecue kan kopen. Ook is Talamini aanwezig met heerlijk ijs.

Er zijn ook nog prijzen te winnen

Volg ons ook op social media. Er zijn namelijk gave prijzen te winnen. Wat dacht je van een gratis Happy Meal of toegangskaarten voor Kinderparadijs Malkenschoten. Maar ook mogen we namens de Vue Bioscoop en De Apenheul kaartjes verloten. Of wat dacht je van een gaaf kinderfeestje bij Monkeytown. Er is voor iedereen wat leuks te winnen. De prijzen worden verloot tijdens de open dag op 14 juli.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?