MusicBoxz

21 mei 2017, om 16:00, Bluescafe Apeldoorn, Nieuwstraat 74a, APELDOORN

Door Agenda

Zondag 21 mei verzorgt MusicBoxz (out of the boxz) Internet Radio voor de derde keer een live muziekcafé uitzending vanuit het Bluescafé in Apeldoorn.
Musicboxz heeft Hammond-organist Rob Mostert weten te strikken. Eén van de sympathiekste muzikanten van Nederland komt vertellen over zijn prachtige instrument en zal ongetwijfeld een demonstratie geven van zijn kunnen.

Anton Koopman is een zanger uit Epe die zichzelf alles heeft aangeleerd als het om muziekmaken gaat. Veel Ierse invloeden op zijn repertoire, maar hij kan met iedere band onvoorbereid het podium op, wat hij ook regelmatig doet. In Epe en omstreken weten ze daar inmiddels alles van.

In het Bluescafé moet het natuurlijk over blues gaan. Eigenaar Jan Kerseboom en zijn vriend en blues-liefhebber kunnen er prachtig over vertellen en zullen natuurlijk wat bluesparels laten horen.

Vanzelfsprekend is deze middag/avond de gehele uitzending te beluisteren tussen 16.00 en 20.00 uur op Musicboxz, maar nog leuker is om gezellig de uitzending bij te wonen in het Bluescafé (Nieuwstraat 74a, 7311 Apeldoorn). Wees welkom!

Musicboxz zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met een brede keus uit jazz, blues, pop, rock en soul. Op maandagavond, donderdagavond en vrijdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur zenden in volgorde Arjan Wittingen (Wittingen Draait Terug), Jan Egbert Kieskamp (The Music Boxz) en Marcel Hergaarden (Flashback) live uit. Elke dinsdagavond zijn mixen van Ben Liebrand te beluisteren en op de woensdagavond is er altijd een registratie van een live concert.

Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 is het tijd voor Vout en Goud, samengesteld door Yoka van Beek. Ook wordt er in het weekend aandacht besteed aan o.a. nederpop, jazz, blues en symfo.

Uiteraard is er ook ruim aandacht voor live evenementen in de regio. Zo wordt er altijd live verslag gedaan van Groovetown, de succesvolle jammsessie in de Middenstip in Epe. Aankomende zomer zal ook 5 weken lang verslag worden gedaan van Jazz Comes To Town. Kortom: is er een muziekevenement in de regio, dan is Musicboxz erbij!

Musicboxz is als volgt te beluisteren
http://stream.musicboxz.nl:8003/listen.pls
http://tunein.com/radio/Musicboxz-Internet-Radio-s277897/
http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/func/dynampls.asp…
http://www.radio.garden/live/epe/musicboxz-internet-radio/
http://www.musicboxz.nl

http://live.audials.com/

– DAB+ Kanaal 7B regio Amsterdam

Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?