Zonne-energie voor dummies

14 september 2016, van 19:30 tot 21:30, Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn, Ecofactorij 18, Apeldoorn

Door Agenda

Hoe werkt zonne-energie en is het iets voor mij? Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn, deA, houdt a.s. woensdag een energiecafé met informatie en gesprek voor iedereen die meer wil weten over zonne-energie voor eigen huis. Leden van deA vertellen over hun ervaringen. Verder zijn er Apeldoornse installateurs aanwezig voor vragen en advies.

‘Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen? Kun je met zonnepanelen warm water krijgen? Heb ik toestemming nodig van mij buren?’ Zelf zonne-energie gaan opwekken levert de nodige vragen op. Tijdens het energiecafé krijgen bezoekers informatie over het hoe en waarom van zonne-energie en kunnen ze in gesprek met anderen die hiermee al ervaring hebben.

In energiecoöperatie deA zetten Apeldoorners zich in voor een duurzamer Apeldoorn. Het energiecafé geeft inspiratie en informatie om daarmee concreet aan de slag te gaan. Het energiecafé wordt gehouden van 19.30 – 21.30 uur op Ecofactorij 18. Aanmelden voor Zonne-energie voor dummies kan per mail: info@de-a.nl Meer informatie: www.de-A.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?