Zoogdieren in bronstijd – park Berg & Bos

6 oktober 2018, van 18:30 tot 20:30, Park Berg & Bos

Door Agenda

IVN

Op zaterdag 06 oktober 2018 om 18.30 uur tot circa 20.30 uur verzorgen natuurgidsen Peter Verdegaal en Harold Gerritsen voor IVN Apeldoorn een avondwandeling in Park Berg en Bos. De wandeling begint bij de zijingang van Park Berg en Bos aan de Asselsestraat. Parkeren kan nabij de startplaats bij de zijingang aan de Asselsestraat in Apeldoorn, nabij Sportpark Orderbos.

Er wordt dit keer speciale aandacht aan de daar levende zoogdieren besteed, maar ook zal niet voorbij worden gegaan aan wat er verder voor moois te zien zal zijn. Deze wandeling gaat over bospaden, dus bij vochtig weer wordt waterdicht schoeisel en/of een waterdichte jas aangeraden. De wandeling voert door gevarieerd loof- en naaldbos, en de kans op zoogdieren is aanzienlijk omdat de edelherten dan in een bronstperiode zullen zijn en hopelijk voor de nodige ‘onrust’ in het bos kunnen zorgen. Ook de vleermuizen kunnen zich, weerafhankelijk, laten zien en horen.

Laat je verrassen en geniet mee van wat er te zien valt, de gidsen zullen vertellen over het leven in dit prachtige bosgebied. Neem je ook je verrekijker mee? Aanmelding is niet nodig. Kosten EUR 2,00 per persoon. Kinderen, leden en vrienden van IVN zijn gratis.

Meer informatie is te verkrijgen bij Harold Gerritsen – 06-50456932/gerritsen.harold@gmail.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?