Zuiderparkfestival

24 juni 2012, van 13:00 tot 17:00, Zuiderpark

Door Redactie

Dit jaar wordt voor de twaalfde keer het Zuiderpark Festival georganiseerd. Op zondag 24 juni tussen 13 en 17 uur zijn er allerlei dingen te doen die met de thema’s gezondheid en schoonheid te maken hebben. Vrijwilligers uit Apeldoorn Zuid, de Wijkraad Zuid, Accres, dok Zuid, AV’34, Wisselwerk, de stadsdeelmanager, het buurthuis Maasstraat en nog vele anderen hebben de handen ineen geslagen om voor iedereen een aantrekkelijk festival te organiseren.

Er is van alles te doen op sportief gebied, zoals volleyballen, voetballen en hardlopen in de Zuiderpark prestatieloop. Deze is georganiseerd in samenwerking met de atletiekvereniging AV’34. Iedereen kan meedoen in afstanden van 1, 3 en 5 kilometer. Om 14  uur start de kidsrun van 1 kilometer, ouders mogen ook meedoen. Speciaal voor de dames is er een 3 kilometerloop om 14.30 uur. De 5 kilometerlopers starten om 15 uur. De start en finish vinden plaats aan de Maasstraat. Na afloop krijgt iedereen een bewijs van deelname.

Voor kinderen tot 13 jaar is er een kleedjesmarkt en speelplaats en er is een informatiemarkt waar je bijvoorbeeld je bloeddruk kan laten meten en voorlichting over sport, gezondheid en beauty kan krijgen.

Er is ook muziek. Optredende acts zijn onder andere Klaas Reinders, Track Side Blues en The Doots. Verder is er een demonstratie van Silverspur Linedancers, doet DIO Ugchelen een Jazz Selectie, geeft Karate-do Smaal een demonstratie op muziek en speelt Mudanthe op djembé.

Meer informatie is te vinden op zpfapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?