ZVV’56 organiseert vriendinnendag

14 mei 2016, ZVV'56, Schoonbroeksweg 8-A, Apeldoorn

Door Agenda

Op 14 mei 2016 wordt het sportcomplex van ZVV’56 compleet omgetoverd tot een voetbaltempel waarbij meiden vanaf 12 jaar een leuke vriendinnendag kunen beleven. Deze vriendinnendag wordt in samenwerking met de KNVB georganiseerd voor meiden die eens een kijkje willen nemen in het vrouwenvoetbal. Tijdens deze voetbalmiddag zullen diverse ‘stadions’ worden aangedaan om aan diverse voetbalactiviteiten deel te nemen.

Deze activiteiten bestaan uit wedstrijdjes 4 tegen 4, voetgolf, het gatendoekspel, een voetbalquiz en nog veel meer leuke voetbalactiviteiten.

Ben jij sportief aangelegd en wil jij weten wat het betekend om bij ZVV’56 in een meiden / vrouwenelftal te spelen? Meld je dan voor zaterdag 07 mei 2016 aan via het inschrijfformulier welke te vinden is op onze website www.zvv56.nl

Lever het formulier ingevuld in door deze in de speciale ‘vriendinnendag’ brievenbus te deponeren in het clubhuis van ZVV’56. Natuurlijk is het ook mogelijk deze te mailen naar vriendinnendag@zvv56.nl waar je eventueel ook terecht kan voor meer informatie over deze dag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?