Zwoele Zomeravond

14 juli 2012, van 15:00 tot 20:30, Kröller-Müller Museum

Door Redactie

Janne Schra

Tijdens de Zwoele Zomeravonden van het Kröller-Müller Museum staat het verhaal centraal: oud en nieuw, bekend en verrassend, en boordevol persoonlijke inspiratie… in dans, muziek, theater, performances en alles wat daar tussen zit.

Tijdens de eerste Zwoele Zomeravond, op zaterdag 14 juli van 15.00 tot 20.30 uur, zijn er perfomances van Mondriaan Kwartet (met Guus Janssen), Mondo Leone, Lottie Hellingman, Gadjo Joe, ArtEZ, Bakkiebike, I Am Oak, Peter Katz, Janne Schra (Schradinova), Do It Yourself DJ, Electric Circus, Rob Sweere, Ed Sanders en Eva Rovers.

Alle Zwoele Zomeractiviteiten zijn gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum (combikaartje volw: € 16,40, kinderen (6-12): € 8,20, Museumkaart geldig voor museum, niet voor het Park).

Tip: om tijd bij de ingang te besparen kunt u uw combikaartje alvast online kopen via www.hogeveluwe.nl. Op beide avonden en ook op de Kindermiddag is uitgebreide catering aanwezig, maar iedereen mag natuurlijk ook weer een eigen picknick meenemen.

Foto: Janne Schra

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?