Adverteren op Apeldoorn Direct

Breng Apeldoorn tot leven

Adverteer, of sponsor Apeldoorn Direct. Samen maken we de stad

Apeldoorn Direct ontstond in 2009 uit een droom. Een droom om deze stad en de prachtige mensen die er zich thuis voelen te verbinden; aan elkaar, aan de cultuur en aan de omgeving zelf. Apeldoorn Direct was niet bedoeld als breaking news-platform, maar als plek voor verdieping en bezinning, want samen maken we de stad. Het merendeel van de arbeid wordt door een groep gepassioneerde vrijwilligers gedaan. Maar aan het creëren van dit platform zijn natuurlijk kosten verbonden. Omdat dit platform bedoeld is om te delen met de stad, delen we ook graag de kosten onder enthousiaste inwoners of bedrijven uit de gemeente. Zo wordt het platform echt van óns, Apeldoorners.

Adverteren

Social Media Boost

Je bereikt meer, met Apeldoorn Direct, want door onze Social Media Boosts (SMB) bereik je Apeldoorn en omstreken snel en op overtuigende wijze. Een SMB is naast zichtbaarheid ook een prachtig artikel (mét foto’s) over jouw bedrijf. De Social Media Boost is een pakket bestaande uit een artikel, plus bereik verspreid over alle sociale media kanalen van Apeldoorn Direct. Dit is incl. een Facebookadvertentie op het artikel met een budget van € 100,-. Met de Social Media Boost bereik je dus niet alleen bezoekers op deze website, maar ook via Facebook en Twitter.

De eenmalige investering voor een Social Media Boost vanaf € 695,-. Hier zit bij inbegrepen:

  • Een interview van één van onze reporters;
  • Een artikel over jouw bedrijf op Apeldoorn Direct
  • Exposure op Facebook en Twitter

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via boost@apeldoorndirect.nl

Sponsoring

Draag je Apeldoorn een warm hart toe en vind je een platform als Apeldoorn Direct ook van grote waarde voor onze stad? Steun ons dan door middel van sponsoring. We hebben bijvoorbeeld het ‘Adopteer het Nieuws’- programma, waarbij enthousiaste Apeldoorners en bedrijven onze wekelijkse nieuwsbrief één- of meermalig kunnen adopteren. Op deze manier steun je Apeldoorn, maar krijg je ook ruimte onderin de nieuwsbrief van Apeldoorn Direct die elke week meer dan 1.500 mensen bereikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via boost@apeldoorndirect.nl

Cijfers

Apeldoorn Direct in cijfers:

Bezoekers per maand: ca. 65.000
Unieke bezoekers: ca. 35.000
Bezoekers via smartphone: ca. 48.000 (72%)

Bereik social media:

Twitter: > 3.600 volgers
Facebook: > 10.000 vrienden
LinkedIn: > 550 professionals

Nieuwsbrief:
Wekelijks ruim 1.200 nieuwsbriefleden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via boost@apeldoorndirect.nl

Elke maandag ons nieuws in de mail?