Plugged 2011 in Gigant

Woensdag 2 maart 2011

Door Tom Brands

Anderlicht winnaar Plugged 2008

Op vrijdagavond 11 maart 2011 vindt de tiende editie van de bandcompetitie Plugged! plaats in Poppodium Gigant Apeldoorn. Plugged! is een competitie voor Apeldoornse jongerenbands die podiumervaring willen opdoen. De avond wordt geopend door organisatoren Joram Wentink, Tom van der Beek en Tom Brands samen met cultuurwethouder Olaf Prinsen van de gemeente Apeldoorn. Aanvang van de avond is 19.30 uur. Een kaartje kost zes euro in de voorverkoop en zeven euro aan de deur. Plugged is toegankelijk voor alle leeftijden.

Deelnemers  De deelnemers zijn Concrete, Ben van Essen, One of Each, Life shall be glorious, Side Effect en Ten Past Nine. Een frisse mix van diverse genres en allemaal Apeldoornse jongeren.

Voorprogramma
Het voorprogramma wordt verzorgd door Tom Hofland, de winnaar van de 9e editie van Plugged in juni 2010. Hij won toen met de formatie King’s Glasses. Hij verzorgt zijn optreden dit keer onder de artiestennaam Butterfingers.

Jury
De jury bestaat deze keer uit een trio opvallende muzikale Apeldoorners: Siebe Palmen, Reiner Groenendijk en Peter Vroon. Siebe Palmen is de voormalig zanger van de band AnderLicht die de 4e editie van Plugged! won in januari 2008. Verder Apeldoorns meest opvallende en kleurrijke popfotograaf Peter Vroon die tevens een fotoshoot verzorgt voor de winnaar. Toetsenist van de Apeldoornse Pink Floyd coverband The Steel Breeze en redacteur van het platform Apeldoorn Direct Reinier Groenendijk maakt het trio compleet.

Presentator
Presentator Coen Pennings neemt het publiek wederom mee op zoek naar nieuw talent.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!