Mannenavond met De Heineken Ontvoering

Woensdag 26 oktober 2011

Door Redactie

Dinsdagavond 1 november organiseert JT Bioscoop een speciale Mannenavond. In de hoofdrol staat de film De Heineken Ontvoering. Deze avond kunnen onze bezoekers de nieuwe Nederlandse film bekijken onder het genot van hapjes en drankjes.

Over de film

De ontvoering van de eeuw was in nog geen 35 minuten een feit, kostte Heineken 35 miljoen en zijn ontvoerders kwamen ermee weg, dachten ze. Daarna was het zijn beurt…

Op een koude novemberdag in 1983 wordt ’s werelds succesvolste en rijkste bierbrouwer Alfred Heineken samen met zijn chauffeur Ab Doderer voor de deur van zijn kantoor ontvoerd. Wat volgt is de meest geruchtmakende en beruchte ontvoeringszaak die Nederland ooit gekend heeft.

Het hele land leeft mee. De journaals informeren de kijkers van geruchten tot het afleveren van het losgeld. De heren komen vrij, maar dat is voor Heineken pas het begin van een wereldwijde klopjacht. De film moet je uiteraard zelf gaan zien, maar Apeldoorn Direct zal er zelf bij zijn om deze Nederlandse blockbuster te aanschouwen.

Kaarten

De Mannenavond begint om 21.00 uur. Kaarten voor deze speciale voorstelling zijn € 15,- per persoon inclusief 3 biertjes en overheerlijke bitterballen. Reserveren kan via: www.jt.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Film Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!