A Christmas Carol Ster ?

Woensdag 9 december 2015

Door joke dehnen

Hou je van Charles Dickens ? Ken je het verhaal van ‘Scrooge’? MuziektheaterApeldoorn nodigt je uit om auditie te komen doen op 16 en 17 januari 2016. De nieuwe musical ‘A Christmas Carol’, waar zij mee van start gaan in januari, is een geweldige productie die nog niet eerder in Apeldoorn is vertoond. Daarom is het des te leuker als Apeldoorners hierin zelf een rol gaan spelen en deze productie in december 2017 op de planken in Orpheus gaan neerzetten.

Jong en oud kunnen meedoen. Nog nooit gezongen? Dan is dit een unieke kans om dit eens mee te maken en te ontdekken wat er in je zit. De muzikaal leider, Gerard Geurts, is hierin de helpende hand en mocht je acteertalent hebben dan weet onze regisseur, Erik van der Zee, daar wel raad mee.

De kennismaking met ‘A Christmas Carol’ voor leden en belangstellenden zal plaatsvinden op donderdag 17 december aanstaande in de Orca.

MuziektheaterApeldoorn repeteert wekelijks in gemeenschapshuis Orca, Germanenlaan 360, vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur. Je kunt je aanmelden via www.muziektheaterapeldoorn.nl en voor informatie bellen naar 06-50203153.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!