Help de bevolking van Oekraïne

All about love

Woensdag 14 januari 2015, 5,00

Door Agenda

Op zaterdagavond 14 februari 2015 organiseren The Young Church Singers en Big Band Apeldoorn een miniconcert. Een swingend programma vol gospel, soul en jazz door twee topformaties.

Twee topformaties
De Big Band Apeldoorn staat bekend om de energieke arrangementen en sound die varieert van jazz, soul tot popmuziek. The Young Church Singers is hét swingende blackgospelkoor van Apeldoorn en omstreken o.l.v. André Bijleveld. Met bekende hits als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘Shackles’ doen zij de zaal op haar grondvesten schudden. Stilzitten is geen optie!

Programma
De twee topformaties treden voor het eerst samen op en combineren zo hun passie voor jazz, pop en black gospel. Enkele nummers worden samen uitgevoerd. En de beide formaties brengen ook afzonderlijk van elkaar nummers ten gehore. Het anderhalf uur durend miniconcert ‘All About Love’ staat op Valentijnsdag in het teken van de liefde voor muziek, de liefde van God en de liefde voor elkaar.

Kaartverkoop en locatie
Kaarten voor dit miniconcert zijn online te bestellen op www.ycs.nl/all-about-love. Een kaart is € 5,- per persoon. En aan de deur kost een toegangskaart € 7,50. Locatie: Korpsgebouw Leger des Heils, Hofveld 21-23 in Apeldoorn. Aanvang: 20:00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?