Help de bevolking van Oekraïne

Ashton Brothers zoeken krankzinnig leuke vrijwilligers

Maandag 11 maart 2019

Door Redactie

Na 2 succesvolle jaren ASHTONIA in de achtertuin van Slot Zeist te hebben gespeeld, gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei tot en met juli zal de karavaan neerstrijken in onder meer Apeldoorn. Hiervoor zijn de theaterbroers op zoek naar actieve en leuke vrijwilligers die samen met hen ASHTONIA tot een succes willen maken.

De organisatie zoekt naar enthousiaste mensen die tijdens voorbereidings- en/of voorstellingsavonden willen komen helpen. Ben jij gastvrij, fysiek fit, 18 jaar of ouder, minimaal 4 dagen en/of avonden beschikbaar en zou jij het waanzinnig vinden om onderdeel te worden van de absurde wereld van ASHTONIA? Meld je dan aan via vrijwilliger@ashtonbrothers.nl.

De vrijwilligerscoördinatoren Kim en Patricia over het vrijwilligerswerk: ,,Wij hebben zelf de afgelopen twee jaar een leuke tijd gehad bij ASHTONIA. Het is dan ook zeker ons doel om naast nuttig bezig te zijn op het terrein, ook een leuke groep mensen bij elkaar te verzamelen om lol mee te hebben. We zijn als een grote circusfamilie met z’n allen.”

ASHTONIA 2019

Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien.
Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert. Na twee succesvolle edities (met meer dan 60.000 bezoekers), trekken ze in 2019 met hun krankzinnige karavaan door het land om neer te strijken op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Apeldoorn – Zwitsalterrein vrijdag 24 mei tot en met zondag 16 juni 2019.

Kaarten zijn te koop vanaf 47,50 euro via www.ashtonia.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?