Banketbakkerij Maassen wint landelijke innovatiewedstrijd

Donderdag 26 maart 2015

Door Redactie

Ermelo, 24 maart 2015 – Banketbakkerij Maassen uit Apeldoorn heeft de landelijke innovatiewedstrijd gewonnen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van het banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk. Met zijn chocoladecreatie liet hij zijn ruim 90 gildebroeders achter zich. “Een geweldige prestatie!”

Wedstrijd

De innovatiewedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd tijdens de Algemene Leden Vergadering van Heerlijk & Heerlijk. Dit jaar werd er aan de leden gevraagd een vernieuwende slof te maken. Juryvoorzitter Cees Holtkamp: “Het niveau van de wedstrijd was erg hoog. De top zat dan ook erg dicht bij elkaar. Toch stak de creatie van Banketbakkerij Maassen er op het gebied van smaak en uiterlijk bovenuit. Een zeer terechte winnaar.”

Hans Tros, vaktechnisch adviseur van Heerlijk & Heerlijk licht toe: “Het doel van de wedstrijd is om het niveau van de leden op een nog hoger niveau te brengen, zodat de banketbakkers blijven voldoen aan de verwachtingen van de consument en aan de kwaliteitseisen van onze vereniging.”

Groot compliment

Ge Hendricksen, eigenaar van banketbakkerij Maassen, is erg blij met de prijs. “Afgelopen jaar hebben we de felbegeerde 3e ster gehaald bij de landelijke Bakker met Ster verkiezing en nu winnen we deze fantastische wedstrijd. Ik wil dan ook graag een compliment maken aan het hele team.”

Banketbakkerij Maassen heeft drie vestigingen in Apeldoorn en een winkel met workshopruimte in Ugchelen. Het moederbedrijf is gevestigd aan de Schuttersweg 139 te Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!