Bas, Willem en ik signeren ‘Bas, Willem en ik’

Donderdag 13 maart 2014

Door Stadsmens

Peter Vroon

Het is boekenweek en dat zult u weten! Op zaterdag 15 maart signeren Bas, Willem en ik ons boek Bas, Willem en ik. We doen dat tussen 14.00 en 16.00 uur in boekhandel Nawijn & Polak aan het Marktplein in ons geliefde Apeldoorn.

Het boek Bas, Willem en ik staat vol met verhalen en gedichten die we hebben voorgelezen tijdens onze voorstellingen die we nogal eens geven. Die voorstellingen heten trouwens ook Bas, Willem en ik, dus daar kan geen verwarring over zijn. Gewoon vragen naar Bas, Willem en ik, dan zit u altijd goed.

Bas is niemand minder dan Bas Langereis. Hij is schrijver en columnist. In 2012 verscheen zijn derde boek Maar we leven nog. Momenteel werkt hij aan drie volgende boeken.
Willem heet gewoon Willem Bierman. Hij is redacteur-uitgever van Prado en was drie jaar lang stadsdichter van Apeldoorn. Zijn stadsgedichten zijn uitgebracht in het schitterend vormgegeven boekje Dichter bij Apeldoorn.
Ik ben Reinier Groenendijk, journalist, columnist, tekstschrijver en muzikant. Ik publiceer in vele magazines en op websites over muziek, ondernemen, sport en lifestyle.

Tijdens de signeersessie zullen we ook voorlezen uit het boek Bas, Willem en ik.

U kunt ons trouwens ook elders bekijken en beluisteren.
Op 6 april treden we op tijdens de wijnproeverij van wijnhuis Chateau Het Loo, die plaatsvindt in De Wilde Pieters. Even googlen voor meer informatie.
En op 16, 17 en/of 18 mei doen we mee met het evenement ‘Cultuur bij je buur’, zij het dan onder de naam Bas, Willem en ik niet. Waar Bas en Willem precies staan, weten we nog niet, maar laten we u snel weten.

U ziet maar wanneer u komt. Wilt u het boek Bas, Willem en ik in uw bezit hebben, wees er dan snel bij, want ze zijn op voor je het weet. Het boek kost overigens €12.50, dus voor het geld hoeft u het niet te laten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!