Beekbergen op z’n kop

Donderdag 18 juni 2015

Door Redactie

Zaterdag 20 juni verandert het centrum van Beekbergen in één grote kleedjesmarkt, kunt u de lekkerste taarten proeven op het terras bij de ingang van de kerk aan de Dorpstraat of meedoen aan een partijtje ZORBVOETBAL, BEMIVO EVENEMENTEN zet Beekbergen op z’n kop deze dag.

De KLEEDJESMARKT wordt samen met de Openbare Basisschool Beekbergen georganiseerd,en iedereen is van harte welkom hier gratis aan deel te nemen, wel van te voren inschrijven. De kleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Er zijn al veel plaatsen bezet, maar er is nog ruimte. Op het plein naast de school staat een luchtkussen, waar iedereen gratis gebruik van kan maken.

Voor alle taartenbakkers, snoeperds en zoetekauwen is er dit jaar weer een TAARTBAKWEDSTRIJD, die samen met de Hervormde Kerk wordt georganiseerd. Taarten kunnen worden ingeleverd tussen 9.00-10.00uur bij de koelwagen bij de ingang van de kerk aan de Dorpstraat. Naast de wedstrijd is het eten van lekkere taartpunt, in de voortuin bij de kerk, wel  net zo belangrijk. Vanaf 10.45 uur kunt u op het terras bij de kerk genieten van koffie of thee met taart. De opbrengst van alle taartpunten is voor het Oekraine project, dat door de jeugd van de Hervormde Kerk wordt uitgevoerd. Ook dit jaar zijn er mooie prijzen te winnen voor de lekkerste taart, zoals een mooie collectie bakboeken, aangeboden door Boekhandel Beekbergen, een luxe high tea, een diner voor twee bij de Wipselberg en natuurlijk worden de winnaars in het zonnetje gezet met een mooi boeket, dat wordt aangeboden door Het Hoogeland. Dus bak een taart die je zelf lekker vindt en wie weet wordt je de beste taartbakker van Beekbergen.

Inschrijfformulieren voor de kleedjesmarkt zijn verkrijgbaar bij alle BEMIVO winkeliers, u kunt de inschrijfformulieren en verdere informatie ook vinden op bemivo.nl. Inleveren van de inschrijfformulieren kan bij Hubo van Tongeren, Primera De Damper en bij de Hervormde Kerk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!