Beursvloer Apeldoorn iets voor jou?

Vrijdag 18 september 2009

Door Esther Lasschuijt

Onder het motto “Geen contract, maar contact” kunt u op de beursvloer vertegenwoordigers van zeker 100 Apeldoornse stichtingen en verenigingen ontmoeten. Als ”aanbieder” kunt u zich op de beursvloer door deze vertegenwoordigers laten aanspreken op een bepaalde vraag. U stelt zich dan op bij een van de zes themahoeken geld/financieel beleid; materialen/faciliteiten; juridische zaken; organisatie advies; vrijwilligers/”handjes”; adoptie van projecten die uw aanbod het beste dekt. In veel gevallen wil de vrager iets terug doen voor uw aanbod zo ontstaat een win-win situatie.

De vijfde beursvloer vindt plaats op 14 oktober 2009 in de Rabobank zaal van schouwburg Orpheus.

De beursvloer is dé plaats waar bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen tot inspirerende matches komen. Vraag en aanbod worden bij elkaar gebracht. Dit loopt uiteen van creativiteit, ideeen, geld en tijd tot netwerken, projecten en vrijwilligers.

Op de beursvloer wordt daadwerkelijk gehandeld zodat Maatschappelijk Betrokkken Ondernemen gestalte krijgt in woord en daad: Van Contact naar Contract. Ons doel is talloze Matches te maken zodat in 2009 en 2010 honderden mensen in beweging komen om de gemaakte Matches om te zetten in concrete resultaten. Resultaten die ten goede komen aan de lokale samenleving van Apeldoorn. Handelt u mee??

Deze teksten zijn van de website http://www.beursvloerapeldoorn.nl/
Ik vind het een prima initiatief, dat ik graag in deze linkedIn groep onder de aandacht wil brengen. Doe er je voordeel mee. Deze 5de editie wordt georganiseerd door Maatschappelijk Ondernemen Apeldoorn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!