Café & tapas de Buren in top-100 terrassen

Woensdag 24 juni 2015

Door Redactie

Café & tapas de Buren, gevestigd aan het Leienplein, heeft er alweer een geweldige erkenning bij. Naast het kwaliteitskeurmerk Heineken Star Serve dat eigenaar Willem van Dam en zijn acht man sterke team al twee jaar binnen hebben omdat ze het perfecte glas bier tappen, kwam daar eind vorig jaar de titel ‘Couverts Hotspot voor het jaar 2015’ bij.

En met de zonnige dagen die reeds achter ons liggen, maar vooral nog vóór ons, is het handig om te weten dat het terras van café & tapas de Buren is opgenomen in de top-100 van het toonaangevende horeca-magazine Misset. Van Dam: “Je kunt je als horeca-onderneming daarvoor aanmelden. Er waren 400 aanmeldingen, waarvan er dus 100 zijn geselecteerd. Op 6 juli horen we in Den Haag op welke positie we staan!” Ook Het Nieuws van Apeldoorn, eveneens aan het Leienplein, kwam in de top-100 terecht.

Daarnaast wijst Van Dam graag even op het Heineken muziekkratje, dat bezoekers bij bestelling van een rondje van vijf biertjes gratis meekrijgen, zolang de voorraad strekt. Hij vestigt bovendien de aandacht op de tijdelijk aangepaste menukaart, in verband met het plaatsen van een nieuwe keukenvloer. “Van zondag 28 juni tot en met donderdag 2 juli koken we buiten op het terras met de aangepaste kaart. Vanaf vrijdag 3 juli is alles weer normaal.”

Café & tapas de Buren zoekt, tot slot, een nieuwe barkeeper. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail info@deburen-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!