CODA en RTV Apeldoorn organiseren maandelijkse Cultuurbrunch

Vrijdag 4 maart 2011

Door CODA

CODA vormt als kloppend mediahart elke eerste zondag van de maand het decor voor de uitzendingen van Omroep Apeldoorn. Voorafgaand aan de koopzondag is iedereen tussen 11.00 uur en 14.00 uur van harte welkom in het CODA Café voor een CODA Cultuurbrunch (€ 8,50 per persoon).

De eerstvolgende Cultuurbrunch vindt plaats op zondag 6 maart. Onder het genot van een overheerlijke brunch kunt u kijken en luisteren naar een boordevol programma, met onder andere een column van Guus Esser, gedichten van Wibo Kosters, een lokale kunstenaar en verschillende recensies op het gebied van (kinder)literatuur. Live muziek is deze ochtend afkomstig van singer/songwriter Hanneke Laura, die prachtige Ierse nummers zingt terwijl ze zichzelf begeleidt op gitaar.

Met dit initiatief bouwt CODA haar rol als mediacentrum van de stad verder uit. Het biedt belangstellenden de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Elke maand komen Apeldoornse gasten aan het woord die, als uitvoerder of organisator, iets te maken hebben met culturele activiteiten. Er is plaats voor gesprekken met kunstenaars, boekbesprekingen voor volwassenen en kinderen, de Cultuuragenda, Apeldoorn in volzinnen. Dit alles met (live) muzikale omlijsting die varieert van André Rieu tot Sieneke en van de Matthäus Passion tot The Eagles.

Start de zondag met cultuur en noteer de volgende data alvast in uw agenda: 6 maart, 3 april, 1 mei, 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december 2011.

Reserveren is aanbevolen: CODA Café, tel. 055-5268 556.

Kijk voor meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!