Cultuur bij je buur komt terug met de 9e editie!

Woensdag 12 januari 2022

Door Dione Lam

The College Barbers

Met vorig jaar de online versie, kan het dit jaar hopelijk weer live. In het weekend van 23 en 24 april vindt Cultuur bij je buur plaats in Apeldoorn. Dit jaarlijkse evenement, waarbij talloze acts en artiesten gratis optreden in huiskamers, tuinen en wijkcentra, zal deze keer waarschijnlijk vooral afspelen in de buitenlucht. Dit om artiesten en publiek veilig te laten genieten van de optredens en voorstellingen.

Je eerste stappen zetten

“Cultuur bij je buur is bij uitstek een gelegenheid voor beginnende creatievelingen, om zich solo of samen met anderen te laten zien aan publiek”, legt Mari van Helvoort van GIGANT uit. “Je kunt er laagdrempelig en op een kleine schaal je eerste stappen zetten op het ‘podium’ , nog vóór dat je jezelf als artiest beschouwd! Met diverse muziekstijlen, schilderijen, koren, gedichten, theater, zang en nog veel meer. Alles kan en alles mag.”

Aanmelden en boeken

Artiesten kunnen zich inschrijven tot 1 april via de website. De belangrijkste voorwaarden om mee te doen, zijn dat artiesten een link hebben met Apeldoorn, minstens een optreden van een half uur kunnen houden en laten zien of horen wat ze doen. Vanaf 1 februari kunnen de artiesten geboekt worden. Samen maken ze verdere afspraken over het optreden en het werven van bezoekers!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!