De 14e editie van het Brainstorm Festival levert top weekend op

Maandag 8 november 2021

Door Ernst van Rossum

Eindelijk weer een festival, en dan ook wel het Brainstorm Festival. Ik heb tijdens deze 2 dagen in Gigant alleen maar vrolijke gezichten gezien. De organisatie heeft lekker uitgepakt met leuke bands.

Volle zaal

Vrijdagavond 5 november speelden Scarlet Stories, Morgarten, Majestica en Eric Clayton & The Nine. Een mooie avond met nieuwkomers en bands die al vaker op Brainstorm hebben gestaan, zoals Morgarten. Deze bands brachten een mooie mix van stijlen; van dark progressive metal en folk tot symphonic power metal. Rustig aan werd het steeds drukker met publiek en aan het einde van de avond was de zaal vol. Ze genoten met volle teugen van de bands, het was een leuke avond.

Niet gehinderd

Op zaterdag 6 november gingen we vrolijk verder met Terradown, Temperence, Hamferd, Leaves’Eyes, Narnia en Orden Ogan. Ook weer een mix van diverse metal stijlen, de meest uitspringende was Hamferd met hun ‘Doom’ stijl. Deze 2 dagen hebben we weer in de pocket, gelukkig niet gehinderd door de maatregels van de regering. Het publiek heeft heerlijk kunnen genieten van wat Rafi en zijn crew in elkaar gezet hebben voor deze 14e editie. Het blijft altijd een leuk festival waar ik jaar en dag van geniet in de beginnende dagen van november. Ik zou zeggen tot volgend jaar voor de 15e editie van dit mooie festival.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!