De Alinker loopfiets toert dit weekend door Overijssel!

Dinsdag 21 april 2015

Door Redactie

 

De Alinker, een splinternieuw product op de Nederlandse markt, wordt tijdens een zeven weken durende Lente Toer door Nederland geïntroduceerd. De Alinker is een revolutionaire loopfiets ontworpen door Barbara Alink, die het mogelijk maakt om (weer) op wielen te (kunnen) lopen. Tijdens deze toer is de Alinker op 28 verschillende plaatsen in Nederland uit te proberen. Per regio doet de Alinker vier steden aan, waar mensen testritten op de loopfiets kunnen maken, hem kunnen bestellen en zelfs winnen! Vrijdag 24 april komt de toer naar Apeldoorn.

Het eerste product van The Alinker Inventions Ltd. is de Alinker R-Volution, een nieuw comfortabel, sportief, aantrekkelijk en daarnaast erg leuk vervoersmiddel. Een nieuwe manier van bewegen, waarbij andere spieren worden aangesproken dan wanneer je loopt of fietst. Hij is uitermate geschikt voor iedereen die actief wil blijven, buiten een work-out wil doen, moeite heeft met lopen of last heeft van een blessure. Deze revolutionaire loopfiets is op toer door Nederland en doet komend weekend Overijssel aan.

Aanstaande vrijdag, 24 april, komen we ’s ochtends van 10.00 uur tot 12.30 uur naar het Marktplein en de Hoofdstraat in Apeldoorn. Mensen die in, of in de omgeving van, Apeldoorn wonen kunnen de Alinker hier komen uitproberen. De Alinker is geproduceerd in drie maten, Small, Medium en Large, en geschikt voor mensen tussen 1.45m en 1.65m, 1.65m en 1.80m en 1.80m en 2.00m lang. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief als ze op de hoogte willen blijven van alles omtrent de Alinker op http://www.thealinker.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!