De Cantharel in actie!

Zaterdag 19 september 2015

Door Redactie

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel in actie voor de Hartstichting

Op zondag 27 september 2015 organiseert Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel een lunch en diner in een outdoor tent op een bijzondere buitenlocatie en steunt daarmee het onderzoek dat nodig is om van hart- en vaatziekten bij vrouwen eerder te herkennen.

De Cantharel Helpt een Hartje

De natuurlijke omgeving van het Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel leent zich voor een unieke eetbeleving in een sfeervolle omgeving. Om onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen te steunen, organiseert de Cantharel een speciale lunch en bijzonder diner. De maaltijden worden bereid met eerlijke, ambachtelijke versproducten, waaronder ook uit de eigen groente- & kruidentuin van de Cantharel. Zowel de lunch als het diner worden omlijst met sfeervolle akoestische muziek. Daarnaast wordt een prachtig werk van Angela Zeeuw van der Laan geveild en is er een voedingsdeskundige aanwezig.

Van der Valk Apeldoorn streeft naar gezondheid en duurzaamheid voor zowel hun gasten als voor alle medewerkers. Het kiezen van leveranciers van versproducten uit de directe omgeving van Apeldoorn maakt daar onderdeel van uit. En het aansluiten bij de campagne van de Hartstichting ‘Help een Hartje’  is daarom ook heel logisch en passend. Want een gezonde leefstijl wordt ook door de Hartstichting gepromoot.

Wereldwijd zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Elke dag halen hart- en vaatziekten honderden levens overhoop. Geen andere ziekten slaan zo vaak, zo onherroepelijk en zo onverwachts toe. Signalen dat er iets mis is met het hart of vaten zijn bij vrouwen vaak minder duidelijk dan bij mannen. Ze worden regelmatig over het hoofd gezien of niet herkend. Hierdoor overlijden helaas nog teveel vrouwen onverwachts en veroorzaakt dit onnodig verdriet bij dierbaren.

Steun het vrouwenhart en reserveer voor u en uw dierbaren via T +31 (0)55 541 44 55 / E info@vandervalkapeldoorn.nl

Meer informatie: www.vandervalkapeldoorn.nl/toeristische-info/4823/de-cantharel-helpt-een-hartje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!