Help de bevolking van Oekraïne

De reïncarnatie van Led Zeppelin

Zaterdag 20 januari 2018

Door Peter Vroon

Physical Graffiti speelt al ruim 15 jaar de nummers van ’s werelds beruchtste rockband, Led Zeppelin. Physical Graffiti nam het aanwezige publiek mee in de wereld van Led Zeppelin. Tijdens deze show werden hits als ‘Immigrant Song’, ‘Moby Dick’, ‘Kashmir’,  ‘Stairway to heaven’  gespeeld.

Gitarist Daniel Verberk wist de sound van Jimmy Page tot in de essentie na te bootsen. De uit Ierland afkomstige bassist Dave Harrold is net zo overtuigend als John Paul Jones zelf. Drummer Jan Gabriel is de reïncarnatie van John Bonham. Andrew Elt, geboren in Engeland met zijn melodisch, krachtig en dynamisch stembereik, hoge uithalen en streven naar de perfecte zanglijn, zet hij overtuigend dé stem van Robert Plant neer. De toetsenist Remco van Zandtvoord zorgde ervoor dat de band nog voller en met meer dynamiek ging spelen.

Het was ook een feest van herkenning in de volledige uitverkochte popzaal. Het publiek was zeer gemêleerd en met opvallend veel jongere fans in de zaal. De band en publiek versmolten tot een echte “Led Zeppelin “. De band trakteerde het publiek op een lange drum- , gitaar- en pianosolo in de stijl van de eind jaren zestig, begin jaren zeventig van de vorige eeuw.

In een woord een geweldige show inclusief rook machines en een super lichtshow.

Psychical Graffity . Gigant Popzaal. 19-1-2018

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?