Deelnemers SHOW Apeldoorn bekend

Maandag 21 oktober 2019

Door Redactie

De Apeldoornse talenten die eind dit jaar schitteren in SHOW Apeldoorn 2019 zijn geselecteerd tijdens de auditieavond die plaatsvond in de Altioszaal van Theater Orpheus. Maar liefst 25 acts had de jury te beoordelen. De diversiteit in podiumdisciplines was groot; van zang en circus tot dans, toneelspel en zelfs een monoloog. De jongste deelnemer dit jaar was Emma de Wit (7 jaar) en zij danste prachtig, meldt de organisatie, en heeft zelfs nog gezongen, maar helaas geen plekje in SHOW Apeldoorn bemachtigd.

Bij het maken van de keuze is er met name gekeken naar potentieel talent, zodat de deelnemers echt een groei door kunnen maken door SHOW Apeldoorn. De acts die door de
jury zijn geselecteerd en dus een plekje hebben bemachtigd in de eindvoorstelling in december zijn:

Anna, Fieke en Reza (9,10 en 11 jaar) met een circusact, Liesje Kist (12 jaar) speelde een stukje toneel waarin zij zelf 3 personages speelde, Noah Langenbach (13 jaar) speelde
prachtig op het bijzondere muziekinstrument ‘de hoorn’, Maartje van Schadewijk (16 jaar) zong en begeleide zichzelf daarbij op gitaar, Maura en Lieke (16 jaar) speelden een scene, Josmaily Johannes (17 jaar) met zang, Ties van Duinkerken (13 jaar) speelde een stukje uit zijn groep 8 musical als vlogger, Megtelt Palm (18 jaar) met dans, Susanne Schulz (22 jaar) met zang, Jamie Duijvestijn (36 jaar) met zang. Onder professionele begeleiding gaan zij nu aan de slag met repeteren, maar ook staat een teambuilding dag en een coaching dag op de planning.

Jury

De jury bestond uit Fanuel Coenraad (muzikaal leider), Kim de Fuijk (regisseur) en Richard Lock (lid van het Ondernemerspodium van Orpheus en publieksjury). Samenwerking en financiële ondersteuning SHOW Apeldoorn is een initiatief van Stichting Podiumactiviteiten Apeldoorn en Theater Orpheus in samenwerking met Gigant, Lapanouse Music en Tim Koldenhof producties. SHOW Apeldoorn ontvangt financiële ondersteuning van het Janice Walker fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Rabobank donatiefonds, het VSB fonds en het Orpheus Ondernemerspodium. Rabobank Apeldoorn was tijdens de voorronde aanwezig om een cheque van 2.300 euro te overhandigen als financiële bijdrage voor SHOW Apeldoorn 2019.

Meer informatie en tickets

Tickets voor de voorstelling op zaterdag 28 december om 19.00 uur zijn te verkrijgen via www.orpheus.nl/show.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!