Help de bevolking van Oekraïne

Evenementen tijdens de voorjaarsvakantie

Donderdag 13 februari 2014

Door Rianne

Apeldoorn Direct

Vandaag stond er in de stentor een artikel genaamd: “Apeldoorn zoekt nieuw evenement voor de winter” Met de voorjaarsvakantie voor de deur geven wij alvast een overzicht van evenementen die Apeldoorn heeft voor aankomende week.

Grasnapolsky
Grasnapolsky is een redelijk nieuw festival dat aankomend weekend op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari plaats vindt in Radio Kootwijk. Uniek, want er zijn weinig winter festivals. De line up bestaat onder andere uit Moke, Kim Janssen, Nuno dos Santos en Town of Saints.

Indoor kermis
Van zaterdag 15 februari tot en met zondag 23 februari is er weer een indoor en outdoor kermis bij de Amerika Hal. Er zijn veel attracties, dus leuk voor het hele gezin.

Schaatsen
Deze winter komt er waarschijnlijk geen natuurijs, maar natuurlijk wel de mogelijkheid om te schaatsen. In de voorjaarsvakantie, van maandag 17 februari tot en met zaterdag 22 februari kunt u gratis schaatsen in winkelcentrum De Eglantier.

Club Gigant
Club Gigant vindt plaats op vrijdag 14 februari in Gigant. Club Gigant zijn muziekavonden waarbij meerdere upcoming acts optreden. Dit keer treden The Deep Dark Woods, I Am Oak en Theo Sieben op.

Voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek: De 3JS komen op vrijdag 14 februari naar Orpheus. Verder is er in Orpheus op donderdag 27 februari een theatervoorstelling van Sara Kroos.

Golden Earring
De bekende rockband Golden Earring die al 50(!) jaar bestaat komt op zaterdag 22 februari naar theater Orpheus. Optredens van deze, nog steeds populaire, band zijn vaak snel uitverkocht, maar voor deze show zijn er nog kaarten.

U hoeft zich dus absoluut niet te vervelen in de voorjaarsvakantie. Welke evenementen gaat u komende weken bezoeken?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?