Frank de Jongh in Galerie Ateliers Marialust

Dinsdag 28 september 2010

Door Stadsmens

Zondag 3 oktober is er weer open huis bij Galerie Ateliers Marialust. Gastexposant is de Apeldoornse fotograaf Frank de Jongh. Hij toont zijn bijzondere collectie foto’s waarvan een groot gedeelte is gemaakt tijdens zijn reizen door Frankrijk. Frank is in Apeldoorn geen onbekende. Dertien jaar lang was hij gids bij de Echoput en ook nu is hij een graag gezien gast in de Apeldoornse binnenstad. Op de solex wordt menig terras door hem aangedaan, altijd de camera bij de hand.

Hij is bovendien de Apeldoornse ambassadeur van de Beaujolais en betrokken bij veel Beaujolais partys in de stad. Hij is onlangs benoemd tot ereburger en Grand Délége van de Beaujolais. Zijn fotografisch archief omvat tevens 25 jaar foto’s van Roland Garros. Hij exposeerde eerder in Apeldoorn, Amsterdam en Parijs.

Van de gastexposant vanvorige maand, Judi Wammes van Atelier Judesign zijn ook nog een aantal kledingstukken te zien. De expositie is te zien op zondag 3 oktober van 12.00 tot 17.00 uur bij de galerie van Marialust. U vindt deze achter het Koetshuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!