Gers Pardoel vermaakt de Apeldoornse jongeren

Dinsdag 15 mei 2012

Door Brian Kok

Dimmen van Otterloo - D&R Fotografie

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, het concert van Gers Pardoel in de Gigant was een feit!

In het voorprogramma van Gers Pardoel stond de Apeldoornse rapper Yaellus. Het was zijn bedoeling om het publiek vast op te warmen voor Gers Pardoel. In het begin voelde de zaal hier niet veel voor. Maar uiteindelijk wist hij er toch voor te zorgen dat de hele zaal los ging op zijn muziek. Na Yaellus, ging Dani nog even los op het podium om zijn nieuwe album te promoten. Wat mij betreft zeker een goed voorprogramma en ik denk dat als ze zo door blijven gaan, er zeker nog een toekomst voor ze is als artiest!

Na het voorprogramma met Yaellus en Dani was het de taak van DJ’s Elmer J en The Packxsz om de zaal te vermaken met wat goede muziek, totdat Gers zover was om op te treden. Na wat flinke bassnoten was het dan eindelijk zover en kwam Gers Pardoel het podium op. Het publiek ging meteen uit z’n plaat.

Gers begon de show met het vertellen dat hij jarig was en dat hij voor de hele zaal één verjaardagscadeau had bedacht. Uiteindelijk bleek het te gaan om het vertonen van zijn nieuwe videoclip bij het nummer “Eenzaam op de bank”. Hij mocht deze officieel nog niet laten zien, maar zoals hij het zelf zij “het is mijn verjaardag dus vandaag bepaal ik zelf wat ik doe”. Hij wist zijn optreden mooi aan elkaar te praten. Zo vertelde hij elke keer wat tussen door, zoals “Wat is het heet hier” of “Jullie zijn het beste publiek dat ik ooit heb gehad”. Na een aantal nummers gedaan te hebben, besloot hij dat het tijd was voor wat leuks. Hij vond namelijk dat het tijd was om zijn broertje Robbie Pardoel te ontgroenen. Omdat hij dit zelf ooit gedaan had bij een optreden samen met The Opposites, vond hij dat zijn broertje ook een ontgroening moest krijgen in de vorm van een stagedive.

Nadat Gers had aangekondigd dat het tijd was om te gaan, nam hij afscheid van de zaal die het er zeker niet mee eens was dat hij al weg ging. Toen de hele zaal “we want more” begon te schreeuwen, besloot Gers om nog een keer het podium op te gaan voor nog een laatste nummer.

Één ding moet ik zeker toegeven, Gers Pardoel is een topartiest die het concert leuk weet te brengen en de zaal het gevoel geeft dat zij speciaal zijn! Al met al was het dus zeker een topavond!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Concert Evenementen Apeldoorn Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!