Gigant luidt de zomer in met gratis technofeest

Zaterdag 20 juni 2015

Door Redactie

Zaterdag 20 juni, draait niemand minder dan topdeejay Yves Eaux vanaf middernacht de lekkerste deephouse en fijnste technodeuntjes. Met zijn optreden tijdens Nachtzaken in de Kraamkamer van Gigant luiden wij officieel de start van de zomer in. Wil je alvast in de stemming komen? Luister dan vrijdagochtend naar het programma de Mix Marathon op SLAM FM. Onze stadsgenoot Yves Eaux, verzorgt een uur lang zijn beste selectie deep- en techhouse.

Uiteraard is de entree voor deze zomerse editie van de Kraamkamer weer geheel gratis!

Het Apeldoornse deephouse- en technofeest Nachtzaken, partner van Gigant’s populaire Kraamkamer concept, biedt een volwassen alternatief voor het uitgaan in Apeldoorn. Het trekt inmiddels zelfs bezoekers uit de Randstad naar zich toe. Naast Yves Eaux zal ook Melvin Spix zijn kunsten  achter de draaitafel laten zien.

“De zomer is verreweg mijn favoriete jaargetijde. Iedereen is vrolijk en de terrassen zitten vol. Veel mensen gaan naar festivals en op vakantie. Het leek de organisatie van Nachtzaken daarom leuk om een feest te geven, waarbij je met al je vrienden lekker uit je dak kan gaan om zo gezamenlijk de zomer in te luiden,” aldus Yves Eaux.

Yves Eaux op SLAM FM SLAM FM is het dance-zusje van Radio 538 en zendt iedere vrijdag de Mix Marathon uit. DJ mixes van bekende nationale en internationale deejays. “Het is natuurlijk ontzettend tof om een uur lang te horen te zijn op SLAM FM. Ik heb een selectie van heerlijke deep- en techhouse tracks die ik ook regelmatig op de Nachtzaken avonden draai” aldus Yves Eaux.

Meer informatie kun je vinden op  www.facebook.com/nachtzaken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!