Gigant organiseert officieus Stadsfeest 2010

Vrijdag 9 oktober 2009

Door Martijn van Duivenboden

Dat de broekriem in moeilijke tijden wordt aangetrokken is al vervelend genoeg. Dat daardoor mooie tradities het onderspit delven is wel extra wrang. Gigant vindt het jammer dat het Apeldoornse Stadsfeest wegens bezuinigingen niet doorgaat en heeft daarom besloten op vrijdag 8 januari een officieus Apeldoorns Stadsfeest te organiseren.

Het traditionele Stadsfeest is een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met lokale bestuurders, ondernemers en burgers.

Juist in deze tijden moet het ontmoeten centraal staan. Door ontmoeting met anderen wordt je op nieuwe ideeën gebracht en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Het is niet voor niets dat ontmoeting één van de kernwaarden van Gigant is.

Dat de gemeente heeft gekozen om het Stadsfeest in 2010 niet te organiseren levert een aardige besparing op. Bij Gigant is men echter overtuigd dat voor zo’n feest niet de hoofdprijs betaald hoeft te worden. We willen Apeldoornse artiesten een podium geven en er is veel gelegenheid om elkaar te spreken en goed nieuw jaar te wensen. De toegang is gratis.
Kaarten zijn vanaf december verkrijgbaar in het café van Gigant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!