Gras eten in Gigant

Maandag 13 mei 2019

Door Peter Vroon

Gras, een concept waarbij Gigant zijn vingers bij aflikt. Het is een Apeldoorns talentontwikkelingsplatform dat lokaal muzikaal talent ondersteunt en helpt met de verdere ontwikkeling van de performances. Afgelopen weekend toonden deze talenten hun skills.

Een avond die verrassend werkte in de Apeldoornse scene. Jonge gemotiveerde muzikanten die de kans krijgen om de eerste stappen te zetten in de muziekwereld. Een wereld waarin veel te ontdekken. is. Op een podium met elkaar staan en een performance neerzetten is een uitdaging.

Toch waagden 4 bands zich dit weekend aan deze uitdaging. Het gevolg was een verschil in bands qua dynamiek, maar ook een verrassende kijk op muziek en de beleving ervan. Aangemoedigd door vrienden, familie en kennissen brachten de bands hun optreden tot grote hoogten.

Gras is een concept waarin heel ontspannen en vol passie en emotie de verdere stappen worden gezet op het muzikale pad. Het smaakt naar meer en geeft de jonge Apeldoorners de kans om zich te ontwikkelen.

Gras, Popzaal Gigant, 11 mei 2019.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!