Groot kinderwatergevecht tijdens Kinder Parade Festijn

Donderdag 12 maart 2015

Door Redactie

© D&R fotografie

In 2015 presenteert de Stichting Doe-Kids in samenwerking met Speelgoedstunter een nieuw onderdeel op het Kinder Parade Festijn het Speelgoedstunter Spetter Spektakel. Het grootste kinderwatergevecht in Nederland met veel spetterpret. Een spektakel om niet te missen.

Zowel op zaterdag 20 juni als op zondag 21 juni spettert het water van 16:00 tot 16:30 uur op een speciaal voor dit spektakel afgezet gedeelte van het festivalterrein. Duizenden liters water, diverse hindernissen, plekken om te schuilen en badjes om je waterpistool bij te vullen maken het terrein avontuurlijk, spannend en gezellig. Je kunt ook je eigen waterpistool meenemen of er een kopen op het festival terrein. Deelname is gratis, aanmelden mag op kinderparadefestijn.nl, maar is niet verplicht.

Naast het Speelgoedstunter Spetter Spektakel is er ruim plaats voor theater en cultuur. Kinderen kunnen op het Kinder Parade Festijn in het Oranjepark op een ludieke en laagdrempelige manier kennis maken met kunst en cultuur. De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen en het selecteren van leuke acts, voorstellingen en meer.

In de langste weekend van het jaar begint de astrologische zomer. De Kinder Parade Festijn is met dit nieuwe spektakel hierop voorbereid! Laat de zomer maar komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!