Help de bevolking van Oekraïne

Groot kinderwatergevecht tijdens Kinder Parade Festijn

Donderdag 12 maart 2015

Door Redactie

© D&R fotografie

In 2015 presenteert de Stichting Doe-Kids in samenwerking met Speelgoedstunter een nieuw onderdeel op het Kinder Parade Festijn het Speelgoedstunter Spetter Spektakel. Het grootste kinderwatergevecht in Nederland met veel spetterpret. Een spektakel om niet te missen.

Zowel op zaterdag 20 juni als op zondag 21 juni spettert het water van 16:00 tot 16:30 uur op een speciaal voor dit spektakel afgezet gedeelte van het festivalterrein. Duizenden liters water, diverse hindernissen, plekken om te schuilen en badjes om je waterpistool bij te vullen maken het terrein avontuurlijk, spannend en gezellig. Je kunt ook je eigen waterpistool meenemen of er een kopen op het festival terrein. Deelname is gratis, aanmelden mag op kinderparadefestijn.nl, maar is niet verplicht.

Naast het Speelgoedstunter Spetter Spektakel is er ruim plaats voor theater en cultuur. Kinderen kunnen op het Kinder Parade Festijn in het Oranjepark op een ludieke en laagdrempelige manier kennis maken met kunst en cultuur. De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen en het selecteren van leuke acts, voorstellingen en meer.

In de langste weekend van het jaar begint de astrologische zomer. De Kinder Parade Festijn is met dit nieuwe spektakel hierop voorbereid! Laat de zomer maar komen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?