HAAI jaagt apen de stad in

Zondag 22 december 2013

Door HAAI.IN

HAAI.in


Het Allerbest Apeldoornse Idee is gekozen. Uit vijf inzendingen werd het idee “Apeldoorn Monkeytown” na een pitch tot winnaar uitgeroepen. Henk Jan Perdon is de bedenker van “Apeldoorn Monkeytown” en wil met het idee Apeldoorn veel meer verbinden met de attractieparken, door het plaatsen van levensgrote beschilderde apen in de stad. De HAAI society, allen jonge ondernemende Apeldoorners, bieden de komende tijd hun kennis, ervaring en netwerk aan om het idee in de praktijk te brengen.

Inmiddels zijn de eerste stappen gezet en is Perdon al bij het marketingoverleg van de Apeldoornse attracties geweest. Perdon: “Ik ben er gecharmeerd van dat HAAI.in meehelpt om trotser te worden op Apeldoorn door het naar boven brengen van goede ideeën voor Apeldoorn. En ik ben er natuurlijk blij mee dat mijn idee het eerste Allerbeste Apeldoornse Idee is.”

De komende tijd helpt de HAAI society graag verder om ervoor te zorgen dat Apeldoorn de apen ook echt in het straatbeeld gaat zien. Deze eerst ervaring smaakt ook naar meer. In het voorjaar zal uit de nieuwe inzendingen weer Het Allerbeste Apeldoornse Idee worden gekozen. De reden hiervoor is dat de Apeldoorners achter de HAAI society trots zijn op Apeldoorn. Daarom ondersteunen zij belangeloos ideeën die al het moois dat Apeldoorn te bieden heeft versterken.

Meer weten over Het Allerbeste Apeldoornse Idee? Kijk op www.HAAI.in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!