Help de bevolking van Oekraïne

Hardcore for life

Donderdag 12 januari 2012

Door Redactie

Althans als we Le Kink du Soleil mogen geloven, is hardcore nog altijd in leven. Vrijdagavond organiseren “De Kink” in samenwerking met DoomsDay Events dat ook een ouderwetse hardcore party onder de treffende naam Dr. Terror. Dat de muziekstroom nog steeds bestaat, is op zich niet zo verbazend.

Dat het dan ook nooit aan een stille dood is gestorven is een feit. Onlangs kreeg de commerciële tak van terror onder aanvoering van DJ Paul Elstak een boost door de films van New Kids. De echte underground hardcore leeft echter voort zoals het woord al zegt: underground! De vraag die bij ons op de redactie bezig houdt is vooral: wie van de eerste generatie zal het aandurven om nog één flink los te gaan in De Kink?

Onderverdeeld in 2 ruimtes zullen vele stijlen langskomen als Dubstep, Drum & Bass, Frenchcore, Speedcore, Hardcore en keihard veel meer. Verschillende DJ’s zullen in diverse settingen hun stijlen aan de man brengen. Een ouderwets hardcore feestje die om 22.00 uur zal beginnen en tot diep in de nacht doorgaat.

En dat voor maar € 5,- in de voorverkoop (€ 8,- aan de deur)!

Hier een impressie van Hardcore4life 2011 om je weer even te herinneren wat hardcore ook alweer is.
Hardcore never dies!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Uit in Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?