Het chocolade event

Dinsdag 24 november 2009

Door Max Dammers

Onder het motto “niets is lekkerder dan chocolade” houden Martins en Central Park zondag 29 november het eerste Apeldoornse chocolade event. Deze dag staan er kramen verspreid over de Kapelstraat en de Paslaan. Elke kraam heeft op zijn manier een link met chocolade. Denk aan een fitness school die vertelt hoe je op een verantwoorde manier toch lekker van chocola kunt snoepen. Of waag een gokje bij de roulette tafel van Jack’s Casino met echte chocolade munten. Ook zal Banketbakkerij Maassen ter plekke overheerlijke chocolade bereiden. Er zal veel lekkers aanwezig zijn, leuke decoraties en veel te doen voor de kinderen. Het chocolade evenement zal bestaan uit een gezellige braderie die voor iedereen toegankelijk is.

Het initiatief kwam van Wendie de Roos, de eigenaresse van Central Park. “Ik heb een passie voor chocolade en wou dit graag delen met Apeldoorn. Het idee kwam ter sprake tijdens een gesprek met Astrid Vosselman van Martins Brasserie.”
Samen delen zij hun liefde voor chocolade en organiseren zij dit gezellige evenement, om alvast in de sfeer te komen voor de feestdagen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!