Lepeltje Lepeltje in de rij in het Beekpark

Maandag 20 mei 2019

Door Gerard Oltmans

Hoeveel geluk moet je hebben, de weersomstandigheden waren perfect voor een festijn als Lepeltje Lepeltje. Het vrienden en familie eetfestival streek dit jaar op 17, 18 en 19 mei neer in het Beekpark.

Zeker met een zonnetje is het Beekpark een gezellige en intieme locatie. Het hoeft er niet druk te zijn om het gezellig te laten voelen, maar druk was het op sommige momenten wel degelijk. Soms was het lepeltje/ lepeltje keurig in de rij voor het bier, het eten of de schmink. Alles was aanwezig voor mens en dier; potje bier en bakkie water. Elkaar ontmoeten, besnuffelen en even bijpraten. Klimmen en klauteren voor de kids en iedere ouder let op ieders kind. Bij het mannenspul was het wat minder druk dan bij het vrouwenspul. Maar ja, die mannen stonden in de rij voor de muntjes en om die weer uit te kunnen geven. Om uitleg te krijgen hoe het eten was vervaardigd, het menu kon worden samengesteld en hoe de prijs werd opgebouwd. Diverse landen waren vertegenwoordigd met hun culinaire “hoog” standjes.

Bij de frites leek de rij het langste. Een prijs van € 4,20 voor een puntzak friet, bleek geen belemmering. Eten en luisteren naar de Snowcats, een drankje en leuk gezelschap voor een kwebbeltje. Het gaat best wel goed in het Beekpark.

Lepeltje Lepeltje in het Beekpark
op 17,18 en 19 mei.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Concert
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!