Het WeeWeeCafé voorziet in een behoefte

Woensdag 16 september 2015

Door Redactie

De kans op een baan voor de 50+ werkzoekenden is nog steeds niet zo groot. Voor velen is dat regelmatig een bron van stress en zorgen.

Dan is het fijn, wanneer je hierover in een ontspannen sfeer met lotgenoten van gedachten kunt wisselen. Een luisterend oor en het meedenken met elkaar in het zoeken naar mogelijkheden en kansen, helpt om de moed niet op te geven. Want samen kansen creëren is het gat waarin het WeeWeeCafé voorziet.

Iedere vierde donderdag van de maand komen we bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Onder het genot van een kop koffie of thee worden tips en adviezen uitgewisseld, nieuwe contacten opgedaan en vaak wordt een thema behandeld.

Op donderdag 24 september houden we weer een WeeWeeCafé. Ditmaal zal vooral het gebruik van de sociale media centraal staan. Deze zijn van enorm groot belang bij het opbouwen van je netwerk. Juist omdat veel ouderen via hun netwerk, nieuw werk vinden. Maar voor velen is het thuisraken in bijvoorbeeld LinkedIn, een behoorlijke opgave. Bij het WeeWeeCafé willen we elkaar daar graag bij helpen.

Zit jij ook  in dezelfde situatie en ben je nieuwsgierig geworden naar wat het WeeWeeCafé jou zou kunnen bieden, dan nodigen we je graag uit om eens, geheel vrijblijvend, langs te komen. De eerstvolgende gelegenheid is op donderdag 24 september. Het WeeWeeCafé is geopend  van 10.00 tot 12.00 uur in ‘De Herberg’, Deventerstraat 40 in Apeldoorn. De koffie en thee staan voor je klaar. Opgave van te voren is niet nodig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!