Het zomerfeest komt eraan!

Maandag 27 juni 2011

Door ereprijs

Woensdag start het muzikale zomerfeest op Radio Kootwijk. Vijf dagen lang kun je genieten van bijzondere concerten en andere optredens. Ook kun je Turks eten, koffie en prosecco krijgen. Het weer belooft veel goeds, dus je eigen picknickmand meenemen mag ook! En mocht er tóch een buitje vallen, dan zijn er voldoende mogelijkheden om te schuilen.

Op woensdag trappen we af met Baal van Bertolt Brecht met in de hoofdrol Rick Paul van Mulligen (A’dam – E.V.A.) en het duo Attema / Haring, dat bijzondere composities voor harp en trombone speelt. Op de overige dagen is onder meer de voorstelling Mixed Emotions te zien, uitgevoerd door orkest de ereprijs en studenten van ArtEZ. Kijk op www.ereprijs.nl voor het volledige programma.

Voor het zomerfeest zijn alleen dagkaarten verkrijgbaar. Deze kaarten kosten €20,00 en geven toegang tot beide voorstellingen. Je krijgt korting als je meerdere dagen komt: voor twee dagen betaal je in totaal €30,00 en voor drie dagen betaal je nog maar €35,00! Reserveren kan  via ereprijsopkootwijk@gmail.com.

Lijkt het je leuk om te komen maar heb je geen vervoer? Of heb je juist een plekje over in de auto? Laat het ons op bovenstaand emailadres weten en wij zorgen ervoor dat je gekoppeld wordt aan iemand die ook komt of wil komen.

Tot op het zomerfeest!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!