Hfftig zoekt coaches

Donderdag 5 november 2009

Door Max Dammers

HFFtig is een nieuw initiatief voor Apeldoornse jongeren. HFFtig koppelt jongeren die een steun in de rug kunnen gebruiken aan coaches. Om coaches te werven worden er regelmatig voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. Gezocht wordt naar Apeldoornse vrijwilligers van 18 jaar of ouder die graag iets willen betekenen voor jongeren. Mensen die aansluiten bij de kwaliteiten van jongeren om het beste uit hen te halen. Je krijgt een goede training van 4 dagdelen, uitwisselingsbijeenkomsten met andere coaches en een kans om jongeren te laten schitteren! Je kiest zelf het tijdstip in overleg met de jongere en op een locatie die jullie samen uitzoeken. Het gaat om 1 tot 3 uur per week. Telkens in samenspraak met de jongere!
HFFtig wil bereiken dat jongeren die even vastlopen in hun leven en die het niet in hun eentje redden, weer verder kunnen. In veel gevallen is een duwtje in de goede richting en een luisterend oor voldoende om jongeren in een kwetsbare positie weer op weg te helpen.

Heb jij interesse in uitdagend vrijwilligerswerk? Wil je meer weten over HFFtig? Kom dan langs op woensdag 18 november van 20.00-21.00 uur bij Wisselwerk, Vosselmanstraat 300. Opgeven via Wisselwerk, Karen Hop 055 521 96 44 of khop@wisselwerk.nu

Je kan ook kijken op de site.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?