Hoe mooi is Apeldoorn in de avond!?

Vrijdag 4 oktober 2013

Door rveldwijk

Marc Bontenbal

In de maand September was er door ons geen photowalk georganiseerd (055Photowalks). Wel heb je ons kunnen zien tijdens de Lodewijkparade. Dit is een braderie waar wij onszelf konden promoten bij de mensen in Apeldoorn. Wij hebben hiervoor ansichtkaarten laten maken van de foto’s van onze leden, waarvan we er 311 verkocht hebben. Gedurende deze dag hebben we veel nieuwe mensen gesproken en vervolgens ook weer nieuwe aanmeldingen op onze pagina. Nou, wat wil je nog meer?

Dat lijkt me duidelijk! We willen weer op pad gaan om samen onze passie te delen met de leden uit onze groep. Daarom hebben we op 11 oktober weer een photowalk in de planning staan. Deze keer gaan we niet, zoals de voorgaande twee photowalks, de natuur in, maar juist het centrum van Apeldoorn.

Tijdens deze photowalk gaan we verschillende plekken af rondom het centrum waarbij we Apeldoorn in de avond gaan vastleggen. Onder andere zullen we langs het kanaal, de grote kerk en het oranje park gaan en wie weet eindigen we wel voor de gezelligheid in één van de cafés in het centrum… Tot dan?

Wil jij mee met deze photowalk? Word dan lid van onze groep 055Photowalks op Facebook!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!