Improvisatie theater in Art Café Sam Sam

Donderdag 9 februari 2012

Door Redactie

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe de wereld eruit zou zien wanneer politieagenten niets dan begripvol zouden zijn? Wat er zou gebeuren als iedereen miljonair zou zijn? Wat als Shakespeare in de moderne tijd zou leven? Improvisatievereniging ‘Effe Belle’ vraag zich ook een heleboel af. En wat als dit nu eens op een podium te zien zou zijn? En wat als ‘Effe Belle’ nu ook de ‘wat als’ vragen uit het publiek gaat beantwoorden? Live en volledig geïmproviseerd?

Op het laatste kunnen we een duidelijk antwoord geven: Dit zal zorgen voor een avond vol humor en onverwachte momenten. Soms aangrijpend, soms hilarisch, maar in ieder geval verrassend. Want wanneer ‘Effe Belle’ gaat improviseren op ‘Wat als’ vraagstukken is alles mogelijk.

De acteurs van ‘Effe Belle’ zullen vrijdag 17 februari in Art Café Sam Sam op eigen wijze ‘Wat als’ vraagstukken gaan beantwoorden. De acteurs kunnen zich namelijk niet voorbereiden op de scene, want ze worden pas op het podium met het vraagstuk geconfronteerd door de regisseurs. De twee regisseurs van de avond, Jeroen van den Burg en Bas Post zullen ook een aantal door het publiek bedachte vraagstukken gaan gebruiken.

Aanvang: 20.30 uur / Entree: € 4,-
Meer info in onze /AGENDA!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!