Improvisatietalent presenteert zich 15-1 in ’t Cafeetje van Marja

Dinsdag 5 januari 2016

Door Eefke Duin

Snel, scherp, verassend en een onvoorbereide chaos: dat is improvisatietheater.  De Alpaca’s en De Grote Improvisatieshow zijn bekende voorbeelden, maar Apeldoorn heeft ook haar eigen improvisatietalent. De nieuwste lichting presenteert zich op vrijdagavond 15 januari om 20:00 uur in ’t Cafeetje van Marja aan het publiek in hun eigen improvisatieshow.

Plaatsen kunnen worden gereserveerd via improapeldoorn@gmail.com volgens het Jij-Bepaald-Wat-Jij-Betaald-principe. De opbrengst wordt geïnvesteerd in verdere scholing van de spelers. In de improvisatieshow laten de zes Markantcursisten zien wat ze het afgelopen half jaar hebben geleerd. Onder toeziend oog van presentator en theaterdocent Fulco de Deken springen zij in het diepe en spelen bekende theatersportgames als ‘Iets anders’ en ‘De Tolk’.

De cursus Improvisatie!
De improvisatieshow is de eindpresentatie van de cursus Improvisatie! van Markant. Deze cursus is een mix van het serieuzere ‘De vloer op’ en de snelle grappige games uit de theatersport. Om vlot te improviseren leren de cursisten verschillende technieken en spelvormen. De nieuwe cursus start op maandag 25 januari. Meer informatie hierover is te vinden op www.markantapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!