In prèmiere: Mission Impossible 4 – Ghost Protocol

Woensdag 21 december 2011

Door Sander Hupkes

Als groot film fan had ik de eer om aanwezig te mogen zijn bij de echte grote opening van JT bioscoop hier in Apeldoorn. Deze opening werd gevierd met een premiere film waar ik zelf al maanden naar uitkeek! Mission: Impossible 4 Ghost Protocol.

En ik kan zeggen WOW! Het wachten was zeker de moeite waard. De spectaculaire actie film van regisseur Brad Bird en producent J.J. Abrams zit vol actie, spectaculaire special effects (waarbij het 7.1. Dolby Digital geluid enorm van pas komt), mooie vrouwen en natuurlijk is er ook aan de nodige humor gedacht.

Zoals in de eerdere drie delen wordt in het vierde deel de rol van Ethan Hunt ook weer gespeeld door Tom Cruise. Ethan komt in deze film in actie met zijn nieuwe team. De organistie Impossible Mission Force (IMF) waar Ethan voor werkt wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot. De IMF wordt daardoor op non-actief gezet. Het wordt Ethan zijn geheime missie om de naam van de IMF te zuiveren.

Tijdens deze missie treedt het zogenaamde “Ghost Protocol” in werking. Dit betekend dat ze hun missie moeten volbrengen zonder hulp of contact met de buitenwereld. Gedurende de film word je meegenomen naar verschillende grote steden op de wereld, waaronder Moskou en Dubai waar de Dubai Tower (hoogste wolkenkrabber van de wereld) een grote rol speelt.

Ik ga verder niet veel meer verklappen over MI4 Ghost Protocol, maar als je zoals gezegd van van een goede actie film houdt met de nodige humor, spektakel, heftige special effects en briljante stunts (veelal door Tom Cruise zelf uitgevoerd) is dit zeker een aanrader om heen te gaan.

Bioscoop: JT Apeldoorn
Beoordeling: 8/10

Bekijk hier de trailer:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!