IN THE MOOD for ……. DEKA wensput actie

Maandag 24 november 2014

Door Hein Kleinleugenmors

© Hein KleinleugenMors

Eén van de doelstellingen van Vocaal ensemble In the Mood is het geven van gratis optredens voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In 2014 heeft In the Mood daarom, binnen het project “VERWENZORG” van GGNet, een aantal huiskameroptredens verzorgd in Apeldoorn en in Warnsveld. De contacten hiervoor zijn gelegd tijdens De Beursvloer.

Ook andere groepen, zoals mensen in verzorgingstehuizen, worden door In the Mood “verwend”. In 2015 is één van onze speerpunten de mantelzorgers. Om dit alles te kunnen doen is een stichting in het leven geroepen. De stichting “Charity with Music”. Tijdens het bezoek dat B&W vorige week aan In the Mood heeft gebracht en waarover u in Apeldoorn direct heeft gelezen, is het belang van deze maatschappelijke betrokkenheid van In the Mood en de stichting Charity with Music door burgemeester John Berends van harte onderschreven.

We kunnen dit alles echter niet doen zonder de steun van Apeldoornse ondernemers, instellingen en instituten die zich samen met ons willen inzetten voor anderen. Daarom zijn we blij dat de DEKA in Ugchelen ons heeft uitgekozen om mee te doen aan de Wensput actie. Wij kunnen dat steuntje in onze rug zeker gebruiken om te kunnen blijven doen wat we doen.

Als een “dank-je-wel” moment aan het winkelend publiek en de DEKA,  geven we met een klein gezelschap twee optredens in de DEKA in Ugchelen. De eerste was afgelopen vrijdag.

Het is fijn om te zien dat zulke optredens een glimlach op gezichten brengt. Een knipoog, even een moment van plezier. En dat is precies wat In the Mood met haar gratis optredens wil. Een moment van menselijke warmte voor mensen voor wie een avondje theater of schouwburg onbereikbaar is. En het muzikale en non-verbale signaal dat er aan je wordt gedacht!

Op 28 november zingen we nog een keer in de DEKA in Ugchelen. Van half vier tot half zes! Uw laatste kans om ons te steunen met uw wenspunten!

 

Zie ook onze website www.in-the-mood.nl onder Charity with Music.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!