Informatieavond voor leeskringen in CODA

Zondag 11 oktober 2015

Door Redactie

Gratis informatieavond voor leeskringen in CODA Centrale Bibliotheek

maandag 26 oktober, 19.30-21.00 uur | CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 

In Apeldoorn zijn tal van leeskringen die (al dan niet) op vaste momenten bij elkaar komen. CODA Bibliotheek biedt naast eindeloos veel boeken ook een schat aan informatie: in onze databanken vindt u boekrecensies, uittreksels, vragen en discussietips. Daarnaast organiseren we regelmatig tal van activiteiten, bijeenkomsten en lezingen die vooral ook voor leeskringen interessant zijn. Voor iedereen die lid wil worden een leeskring, zelf een leeskring wil oprichten of zijn of haar leeskring wil uitbreiden, organiseert CODA een gratis informatieavond. Geïnteresseerden zijn maandag 26 oktober vanaf 19.30 uur van harte welkom in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.

U heeft een mooi boek of prachtig gedicht gelezen en wilt er graag met anderen over praten – dan is een leeskring écht iets voor u! Wilt u weten hoe u zelf een leeskring kunt oprichten, bent u op zoek naar een leeskring of wilt u uw bestaande leeskring uitbreiden of meer inhoud geven, kom dan maandag 26 oktober naar CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Wij informeren u graag over het opzetten van een leeskring en geven tips voor het bespreken van boeken. Daarnaast vertellen CODA medewerkers welke hulp CODA biedt bij de keuze van boeken en het verzamelen van achtergrondinformatie. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met andere enthousiaste lezers.

Aanmelden
Uw aanmelding dient u vóór 22 oktober te mailen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl of door te geven aan een van de baliemedewerkers in CODA Centrale Bibliotheek. 

Meld uw leeskring aan en blijf op de hoogte van het laatste (lees)nieuws
Bent u al lid van een leeskring en wilt u op de hoogte blijven van het laatste (lees)nieuws, geef de gegevens van een contactpersoon binnen uw leeskring dan aan ons door. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar j.cnossen@coda-apeldoorn.nl met daarin de naam en het telefoonnummer waarop zij of hij te bereiken is. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om u te informeren over onze leeskringactiviteiten.

Boek & Film start dinsdag 27 oktober
Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films biedt CODA samen met Gigant de serie Boek & Film, dé perfecte gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien. Het nieuwe seizoen begint dinsdag 27 oktober I Nostri Ragazzi, de vrije Italiaanse bewerking van Het Diner van Herman Koch. Meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl/boekenfilm.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!