Inschrijving geopend voor Open Atelierroute 2024

Dinsdag 27 februari 2024

Door Redactie

De Open Atelierroute biedt bezoekers de kans om kennis te maken met het diverse werk van lokale kunstenaars. Beeldend kunstenaars die willen deelnemen, kunnen zich tot 3 april aanmelden door het insturen van een aanmeldformulier, te vinden op www.ateliersapeldoorn.nl/.

Ontdek de wereld van kunst

Of je nu een doorgewinterde kunstkenner bent of gewoon nieuwsgierig, het bezoeken van een kunstenaarsatelier is altijd boeiend. Tijdens de Open Atelierroute krijg je niet alleen de gelegenheid om kunstwerken te bewonderen, maar ook om in gesprek te gaan met de kunstenaars en hun creatieve proces te aanschouwen. Met diverse locaties verspreid over de gemeente Apeldoorn is er voor ieder wat wils. Voor wie alvast een voorproefje wil, is er op 18 en 19 mei een overzichtstentoonstelling in het centrum van Apeldoorn.

Atelier of werkruimte

De organisatie van de Open Atelierroute ligt in handen van Stichting Ateliers Apeldoorn. Deelnemers aan de Stichting, of zij die dit willen worden, kunnen kosteloos meedoen. Andere geïnteresseerde kunstenaars kunnen deelnemen tegen een vergoeding. De diversiteit aan stijlen en materialen maakt het aantrekkelijk voor bezoekers om meerdere ateliers te bezoeken.

Aanmelden als kunstenaar

Kunstenaars die willen deelnemen aan de Open Atelierroute kunnen zich aanmelden tot 3 april. Voor meer informatie en het aanmeldformulier, bezoek dan de website van Atelier Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!