Inschrijvingen Cultuur bij je Buur weer geopend

Donderdag 5 december 2019

Door Redactie

Sinds 2014 is ‘Cultuur bij je Buur’ een initiatief waarbij de organisatie jaarlijks Apeldoornse artiesten uitnodigen om op te treden op verrassende locaties, zoals huiskamers, tuinen, wijkcentra, galeries of verzorgingshuizen. Zo probeert Gigant buurtbewoners met (amateur)kunstenaars in contact te brengen. Je kan voor de komende editie inschrijven om als artiest mee te doen met de editie van 18 en 19 april 2020.

Een voorwaarde is wel, dat je een link moet hebben met Apeldoorn. Voeg even een foto of filmpje bij je inschrijving, zodat buurthuizen, huiskamers en galeries een beeld krijgen bij wie ze uitnodigen om bij hun te komen exposeren. Vanaf januari kunnen inwoners van Apeldoorn zich als gastheer- of vrouw aanmelden en zelf een artiest boeken. Daarna is het aan hen, om samen het optreden of de expositie te promoten.

Het evenement is kleinschalig en gratis, je bent van harte welkom om de werken/ optredens van deze kunstenaars te komen zien. ‘Cultuur bij je Buur’ staat open voor alle soorten artiesten die graag willen optreden of exposeren op niet-alledaagse podia. Van muzikant tot schrijver, van danser tot verteller en van beeldhouwer tot toneelspeler.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen op de website www.cultuurbijjebuur.nl onder het kopje ‘Ik ben artiest’. Apeldoorners die de artiesten een plek willen geven in de schuur, garage, tuin of ergens anders in of om het huis, kunnen vanaf 12 januari 2020 artiesten boeken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!