Intieme Roots preview voor leden BC055

Vrijdag 19 oktober 2012

Door Max Dammers

Festival Roots in de Woods is donderdagavond gestart met een intieme preview voor de leden van de businessclub BC055. Zo’n vijftig leden en genodigden aten rond het houtvuur onder andere een ter plekke gebarbecued varken. Tussendoor genoten zij in het openlucht theater van de liedjes van het jonge kleinkunst duo “Lieve Bertha.

De theatertoon van het festival werd door Lieve Bertha mooi neergezet. Deze sfeer werd nog verder versterkt door de eerste schemer die het herfsttheater in het juiste licht plaatste.

Volgen Marc Ankersmid, voorzitter van BC055, is Roots en mooi festival met “parade allure”. Ankersmid: “Wij willen juist een andere businessclub zijn. Bij ons geen sprekers. Bij ons zijn culinair en cultuur de speerpunten. Dit festival past dus perfect in wat we doen en waarom we bestaan.” Mede door deze onderscheidende opzet kent deze relatief nieuwe businessclub bijvoorbeeld veel vrouwelijke deelnemers.

Dit jaar werden de kaarten door BC055 vooral nog onder de eigen leden verkocht. Volgend jaar willen ze het grootser aanpakken en actief kaarten gaan verkopen aan Apeldoornse ondernemers. Ankersmid; “Het zou toch leuk zijn als we juist in tijden van bezuinigingen als bedrijfsleven dit festival een boost weten te geven. Volgend jaar staan we met 150 man hier!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!