Kijk en Doe mee Week bij Markant

Vrijdag 27 maart 2015

Door Markant

Van maandag 13 t/m zaterdag 18 april is het één groot feest bij Markant. Het is die week mogelijk om bij alle lessen zomaar binnen te lopen en meestal ook mee te doen. De sfeer kan geproefd worden bij de diverse muzieklessen, beeldende lessen en bij theater-, zang-, danslessen. Het volledige programma van deze week is vanaf nu te vinden op de website: www.markantapeldoorn.nl/kijk-en-doe-mee-april.

Meedoen
Bij bijna alle lessen is het mogelijk om mee te spelen, schilderen, zingen en dansen. Er is voor jong en oud van alles te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld lessen in tekenen en schilderen, maar er is ook klassiek ballet, breakdance, theater, diverse popbands en nog veel meer verschillende lessen waarbij je even kunt binnenlopen en meedoen!

Zaterdag
Omdat de zaterdag voor veel mensen een vrije dag is, is het op zaterdag 18 april, de laatste dag van de Kijk en Doe Mee week, mogelijk om mee te doen aan verschillende workshops. Sommige activiteiten zijn gratis toegankelijk, voor deze activiteiten is aanmelden niet nodig. Voor de activiteiten die geld kosten is van te voren aanmelden wel noodzakelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!