Koen de Meester; Mbo-held 2014 van Aventus

Woensdag 21 mei 2014

Door Redactie

Aventus

Afgelopen week heeft een spannende verkiezing plaatsgevonden voor de Aventus-Student van het jaar 2014. Zes studenten van verschillende opleidingen waren genomineerd voor deze titel. Koen de Meester, 2e jaars student van de opleiding Communicatie & Marketing, is de uiteindelijke winnaar geworden. Hij gaat Aventus vertegenwoordigen tijdens de landelijke mbo-uitblinkerverkiezing die plaatsvindt tijdens de ‘Week van het mbo’ in oktober 2014.

Koen viel op bij de opleiding Communicatie & marketing. Hij is jong en ambitieus en hij heeft een drive om te slagen. Met goede cijfers doorloopt hij momenteel de versnelde opleiding. De jury prees Koen omdat hij niet alleen een doorzetter is, maar ook bevlogen en een brede maatschappelijke betrokkenheid heeft. Hij kart al vanaf zijn negende en heeft zijn eigen kart-team opgericht. Hij geeft les aan jonge kinderen en coacht zijn teamleden tot grote prestaties. Hij wil zieke kinderen de dag van hun leven bezorgen met zijn kart-team. Anky Veldman, voorzitter van de jury vatte het jury-oordeel kort samen: ‘Ondanks zijn jonge leeftijd valt hij op doordat hij heel ondernemend is. Hij heeft al heel veel gedaan en bereikt door zijn bevlogenheid en zijn drive’.

Om een greep te doen naar de titel, moesten de studenten een beroepsopdracht uitvoeren die past bij hun studie. Koen presenteerde een sponsorplan voor zijn kart-team om hiermee bedrijven over de streep te trekken om zijn team financieel te ondersteunen. Naast het feit dat de winnaar Aventus vertegenwoordigt bij de landelijke mbo-uitblinkerverkiezing, krijgt Koen een master-experience of een superstage met een belangrijk figuur in de wereld van de communicatie & marketing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!